top of page

Lediga tjänster hos oss

Vi söker elektriker
 

Sista ansökningsdag 30 mars 2024

Elektro-Nord Installation expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar och nu behöver vi förstärka laget ytterligare med ett par drivna elektriker på heltid i Linköping. Vi har flera spännande projekt på gång.

Skulle du vilja vara en del av det vinnande laget så tveka inte att söka.

Din bakgrund

Vi ser att du har mångårig erfarenhet inom installationsbranschen och fördel om du har jobbat inom serverhallar, UPS, reservkraft, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du kan arbeta självständigt eller i team med erfarenhet att styra flertalet montörer med stöttning från projektledningen.

Vi erbjuder

Elektro-Nord Installation är ett installationsföretag som jobbar inom serverhallar, reservkraft, UPS, entreprenad. Du kommer att arbeta i ett privat ägt entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.


Är detta din nästa utmaning?

Välkommen med din ansökan inkl.CV & personligt brev.

För mer information om tjänsten är du välkommen att
kontakta: Magnus Gårdestam.


Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 

bottom of page